Post by xanchacuderstems on Feb 9, 2022 1:11:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати све ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓰𝓪𝓶𝓮 𝓲𝓼 𝓯𝓪𝓷𝓽𝓪𝓼𝓽𝓲𝓬; 𝓲𝓽'𝓼 𝓺𝓾𝓲𝓽𝓮 𝓯𝓾𝓵𝓯𝓲𝓵𝓵𝓲𝓷𝓰 𝓪𝓷𝓷𝓰 𝓪𝓷𝓷𝓷𝓷 𝓘 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝔀𝓮 𝔀𝓮 𝓻𝓮𝓬𝓮𝓲𝓿𝓮 𝓽𝓲𝓷𝔂 𝓾𝓹𝓰𝓻𝓪𝓭𝓮𝓼, 𝓮𝓿𝓮𝓷𝓽𝓾𝓪𝓵𝓵𝔂, 𝓪𝓪 𝓼𝓱𝓸𝓹.
Игра је одлична👍😊👏👍👏😊👍👏😊
Мрзим ову игру, али била је забавна док ме није натерала да надоградим, осветљење није било исправно, па ако ово поправите, поправићу извештај
Лоше
Волим лепу игру
Не могу да инсталирам игру
Свиђа ми се игра до сада, управо сам је добио, али не показује да се сирупирају на сладоледу??
Mini Market - Сooking Game Simülasyon erh
То је добра игра
Lily Diary : Dress Up Game Casual iwyn
Огласи су били веома одвратни, узнемирујући и неприкладни. Игра је била у реду, али се после неког времена понављала
Цоол игра, то је игра тржишта. Мој сан да играм игру као што је и ти признао ко је дао 1 звездицу греши, али мени се допало. 10000000000/5
Ово је забавно и забавно, сви који играју ово су веома срећни в
Прилично је добар, претпостављам...
Вин Јииан АириЗ А. Дагоц
Гоод гамр
Добро, али не ја
Ово је тешко и лоше за децу
Босан
Збуњујуће
Mini Market - Сooking Game Симулятори mkk
Ово је добра игра
1 звездица јер желите рецензију ни 2 минута након што почнем да игра постане стварна
ఏమండ
Ја и мој млађи брат смо преузели, играли и волели ову игру! Нема толико додатака као и обично и заиста је забавно! Не можете да досадите играјући ову игру. 😄
Концепт забаве. Рекламе су управо постале моире и конзистентније и због тога не желим да играм. Да постоји могућност плаћања за онемогућавање реклама, могу искрено рећи да бих то платио.
мој тата је овако дала 3 звездице то је супер
Mini Market - Сooking Game Simulación heh
Лоша игра, толико лоша
Заиста забавно играти! Препоручујем да играте ову игру супер забавно!
Иде прилично добро, заправо без додатака и забавније!
Фантастична игра која изазива зависност! Ова игра је веома забавна и када је играм, играм само сатима. Имате забавне препреке и ствари да натерате муштерије да наруче што је по мом мишљењу супер јединствено. Такође, можете додати декорације у продавницу. Једине две ствари које желим је да нема огласа за специјалне купце и желим да обични људи заиста КУПУЈУ напитке! На крају, огласи нису лоши као већина игара! То је савршен. Предлажем да преузмете ову игру! :Д
Свиђа ми се ова игра, али једини разлог зашто сам овој игри дао 4 звездице је само зато што 😃
𝑖 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑔𝑎𝑚𝑒 𝑡ℎ𝑖𝑠 𝑖𝑠 𝑠𝑜 𝑠𝑜 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑖 𝑖 𝑖 𝑡ℎ𝑖𝑠 𝑔𝑎𝑚𝑒 𝑎𝑛𝑑 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑖𝑡 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑙𝑦 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑙𝑦 𝑔𝑎𝑚𝑒 𝑖 𝑖 𝑖 𝑖 ...... ........ 𝑖𝑡 𝑎𝑛𝑑 𝑎𝑑𝑑 𝑚𝑒 𝑜𝑛 𝑠𝑛𝑎𝑝𝑐ℎ𝑎𝑡 ℎ𝑦𝑎𝑠𝑒𝑒𝑛4620
Заљубљен сам у ову игру јер ствара зависност, свакако би требало да преузмете ову игру.
Сваки пут када сам затворио или минимизирао апликацију на тренутак, она је ресетовала сав мој новац на 100 долара. Штедио сам толико дуго јер је за једну од ствари било потребно 1025 долара, али мој новац се ресетовао пре него што сам могао да потрошим ни пени.
Није најбоље, али није ни најгоре